Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning > Ford SYNC 3-navigatiesysteem
SYNC 3.0 Navigation System

Het SYNC 3-navigatiesysteem

Uw feedback houdt het systeem up-to-date

Straten en snelwegen, bewegwijzering en snelheidslimieten, rotondes, tunnels, omleidingen … Ze zijn continu aan verandering onderhevig. Al die veranderingen worden verzameld en gevolgd om te garanderen dat de navigatie optimaal werkt. U kunt daarbij helpen! Geef uw observaties als bestuurder door en help mee om de navigatiekaarten op SYNC 3 zo nauwkeurig, accuraat en up-to-date mogelijk te houden. Zo helpt u ook andere bestuurders om de snelste route te vinden. En zij u!

Feedback geven

U kunt uw feedback doorgeven via de speciale online tool*. De externe partij HERE Maps beheert de tool; zij zijn expert op dit gebied. Van uw feedback wordt een rapport gemaakt. U ontvangt een online trackingnummer om de status van uw rapport te bekijken. Wilt u de status regelmatig controleren? Maak dan eenvoudig een HERE Map-account aan.
Zodra de wijzigingen zijn geverifieerd, brengt HERE Maps Ford op de hoogte.

* De online tool is een onafhankelijke externe website, van HERE Maps. Deze organisatie is geen onderdeel van Ford. Ford is daarom niet verantwoordelijk voor de online tool en kan de inhoud van de website of het privacybeleid van HERE Maps niet onderschrijven.

Top