Home > Onderhoud en Service > Support > SYNC en Bluetooth® ondersteuning
SYNC & Bluetooth Support

Maak verbinding met je auto als nooit tevoren

Ford SYNC-technologie

Ford SYNC-technologie stelt je in staat een aantal connectiviteitsfuncties in het voertuig te beheren. Via het touchscreen of met zeer eenvoudige spraakopdrachten kun je alles aansturen, van telefoongesprekken en sms-berichten tot voertuignavigatie of het afspelen van je favoriete muziek.

SYNC UPDATE

Voor het verbeteren van de SYNC-gebruikerservaring, zijn er met enige regelmaat software- en navigatie updates beschikbaar. Via de Ford SYNC-update tool kan je zelf controleren of er een update beschikbaar is voor jouw SYNC 3 software of navigatiesysteem en deze zelf downloaden en installeren in jouw eigen auto.

Ford SYNC 3 with AppLink
Central dashboard display

SYNC 4 en 4A

SYNC 4 en 4A zijn de meest geavanceerde en krachtige SYNC-systemen van Ford. Met een groot touchscreen en geavanceerde spraakherkenning, kun je met SYNC 4 en 4A naadloos een wereld van verbonden functies bedienen.

Bluetooth® met Voice Control

Bellen, gebeld worden en zelfs de temperatuur regelen: dat alles handsfree met spraakopdrachten.

Ford SYNC 3 with AppLink
Ford SYNC 2 with Touchscreen and Voice Control

Ford SYNC met Emergency Assistance

Muziek afspelen, telefoneren, inkomende sms-berichten laten voorlezen: je kunt al die functies bedienen met eenvoudige spraakopdrachten. Ford SYNC beschikt ook over Emergency Assist, die automatisch de hulpdiensten contacteert in het geval van een ongeval en biedt essentiële informatie zoals de coördinaten (niet werkzaam binnen de Nederlandse grenzen).

Ford SYNC 1.1 met AppLink

Het Ford SYNC system maakt het mogelijk om hand-free te bellen, de ontvangen berichten voor te lezen, en het muziek op je MP3-speler te beheren met behulp van jouw stem. De Applink functie spraakbesturing mogelijk voor populaire Apps voor Android and IOS. Het luisteren naar audioboeken, het ontvangen van de laatste voetbal scores van goal.com, het vinden van nabijgelegen evenementen en het beluisteren van jouw Spotify favorieten.

Ford SYNC 1.1 with AppLink
Ford SYNC 1.0 incoming call

Ford SYNC 2 met touchscreen en Voice Control

SYNC 2 is de verbeterde versie van Ford SYNC 1.0. Dit ‘infotainmentsysteem’ heeft extra functies, zodat je veilig verbonden bent tijdens het rijden. Je bedient SYNC 2 eenvoudig via het touchscreen of met jouw stem, wat autorijden nog veiliger én leuker maakt.

Ford SYNC 3 met AppLink

SYNC 3 heeft alle voordelen van SYNC 1 en 2 – en meer. Het systeem is supersnel en nog gebruiksvriendelijker; je bedient het net zo makkelijk als jouw smartphone, met simpele bewegingen van jouw vingers. Je koppelt Ford SYNC 3 – het modernste SYNC-systeem ooit – eenvoudig met CarPlay van Apple en Android Auto.

Ford Bluetooth® with Voice Control
Top